Инцидент на пресот на штипскиот градоначалник за време на прославата на Денот на пожарникарите
Foto

Инцидент на пресот на штипскиот градоначалник за време на прославата на Денот на пожарникарите

Поранешниот пожарникар Александар Ѓорѓиевски упадна при обраќањето на градоначалникот на Штип, Сашко Николов, при што побара да постави нејколку прашања.

Пред тоа, Ѓорѓиевски имаше близок контакт и со еден од вработените во општината.

0 Коментари

Остави коментари