Имотот на семејството на вицепремиерот Груби под надзор на антикопрупционерите

Државната комисија за спречување на корупцијата, пред десетина дена, отворила предмет за вицепремиерот Артан Груби откако во јавноста, беа изнесени наводи за несразмерното зголемување на неговиот и на имотот на членовите на неговото семејство.

Оттаму засега не откриваат детали бидејќи во тек е постапката.