Имаат ли капацитет политичките партии да се справат со непотизмот во сопствените редови?
Foto

Имаат ли капацитет политичките партии да се справат со непотизмот во сопствените редови?

Администрацијата полна со роднини на поранешни и актуелни функционери. Имаат ли капацитет политичките партии да се справат со непотизмот во сопствените редови?

Економијата статистички расте, но го чувствуваат ли граѓаните ефектот?

Какви избори не очекуваат?

На овие теми дебатираат Костадин Костадинов, пратеник од СДСМ и Дафина Стојановска, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари