Има ли државата реална стратегија за најважниот систем за животите на луѓето?
Foto

Има ли државата реална стратегија за најважниот систем за животите на луѓето?

Кога одењето на лекар за Македонците ќе стане нормална појава, а не хорор филм. Граѓаните очекуваа реформи и подобро здравство, а добија ветување кои се уште се повторуваат. Има ли државата реална стратегија за најважниот систем за животите на луѓето или се најважни милионските тендери? Дебатираме со претставници на самостојуниот синдикат на Клиничкиот центар, Горан Беговиќ, абдоминален хирург, Предраг Серафимовски, максилофацијален хирург и Јулија Јовановска медицинска сестра.

0 Коментари

Остави коментари