Има ли алтернатива за ликот на македонската правда?
Foto

Има ли алтернатива за ликот на македонската правда?

Пратениците го играат последното танго во македонскиот парламент. Почна со големи надежи за воспоставување на правдата по 27 април, завршува во атмосфера на неказнивост и непринципиелни компромиси. Законот за јавно обвинителство – бомбите одат во историјата, а каде ќе одат криминалците? Има ли алтернатива за ликот на македонската правда?

Во 24 Oтворено со професорката и борец за правда, Мирјана Најчевска, екс-министерот, Михајло Маневски, адвокатката Сузана Јошевска и професорката Арта Биљали Зендели.

0 Коментари

Остави коментари