Игра на смртта - четврток 16 март во 22.30

Били Ло е актер чии филмови ги исполнуваат кино салите. Неговата девојка Ен е пејачка. Синдикатот сака Били и Ен да се приклучат на нивната агенција, но тие ја одбиваат понудата. Кога се обидуваат да го убијат, Били ја лажира неговата смрт, го менува својот личен опис и тргнува по синдикатот, избирајќи ги еден по еден.