Иџе со промотивно возење во чест на хероите во битката со коронавирусот
Foto

Иџе со промотивно возење во чест на хероите во битката со коронавирусот

Иџе со промотивно возење во чест на хероите во битката со коронавирусот. Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски Иџе попладнево ја разби монотонијата на празничниот карантин.

0 Коментари

Остави коментари