Ибрахим Мехмети и Џевдет Хајредини во „Фактор магазин”
Foto

Ибрахим Мехмети и Џевдет Хајредини во „Фактор магазин”

Нема  ниту лесно ниту брзо премиерот Заев да ја реализира реконструкцијата на владата.промените во владиниот кабинет се изнудени, смета аналитичарот Ибрахим Мехмети.

Екс министерот за финансии Џевдет Хајредини оценува дека барањето на ДУИ за ветинг е да се  спречи донесусвањето  на законот за СЈО и да се избегне кривично да бидат гонети нивни луѓе кои  можеа да се слушнат во прислушуваните разговори. Мехмети и Хајредини се гостин во  вечерашното издание на фактор магазин.

0 Коментари

Остави коментари