И останатите пратенички групи се вклучија во дебатата за законот за JO во Собранието
Foto

И останатите пратенички групи се вклучија во дебатата за законот за JO во Собранието

Партиските работни групи за законот за јавно попладнево одржуваат нова средба во Собранието, и таму се поканети претставници на сите пратенички групи откако се реагираше независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ поради исклученост од процесот на останатите партии.

Средбата доаѓа после крајно спротиставените изјави на власта и опозицијата околу законот.

 

0 Коментари

Остави коментари