Груевски куртули од судење за „Траекторија“ - а може ќе се спаси и од судењето за „Шамарите во Центар“
Foto

Груевски куртули од судење за „Траекторија“ - а може ќе се спаси и од судењето за „Шамарите во Центар“

0 Коментари

Остави коментари