Груевски доби азил од Унгарија - му се спремала ликвидација, се повикал на аболицијата на Иванов, но во МВР нема пријави за тоа
Foto

Груевски доби азил од Унгарија - му се спремала ликвидација, се повикал на аболицијата на Иванов, но во МВР нема пријави за тоа

0 Коментари

Остави коментари