„Гром“ вечерва ќе го објави претседателскиот кандидат

Гром предводена од Стевчо Јакимовски вечерва ќе го објави претседателскиот кандидат. Пресконфренцијата е најавена во 18 часот.. Во овие моменти заседава централниот одбор на партијата на кој ќе се прецизира името на кандидатот.