Грковска: Судството и Обвинителството се најслабата алка во борбата со корупцијата

Судството и Обвинителството се најслабата алка во борбата со корупцијата - вели вицепремиерката за добро владеење Славица Грковска.

Извештаите на меѓународната заедница кои нотираат високо ниво на корупција и во владините структури вели Грковска се детално разгледани. Засега ќе има само опомени за тројца функционери.