Граѓаните не веруваат веќе ниту на власта, ниту на опозицијата
Foto

Граѓаните не веруваат веќе ниту на власта, ниту на опозицијата

Македонија ги преживува своите кризи после политичките, безбедносните, идентитетските, земјата ја живее кризата на довербата во политиката. Граѓаните не веруваат веќе ниту на власта, ниту на опозицијата, критичната маса е разочарана од лажните ветувања и погрешните политики. Нагоре високо, надолу длабоко, како понатаму?

Разговараме со независни претставници на идеолошката левица и десница. Гости се: Гордан Георгиев и Петар Богојески.

0 Коментари

Остави коментари