Гостување на Никица Кусиникова - извршна директорка на „Конект“
Foto

Гостување на Никица Кусиникова - извршна директорка на „Конект“

„Конект“ ги одликуваше новите предводници на Целите за одржлив развој

0 Коментари

Остави коментари