Гори депонијата во Вардариште
Foto

Гори депонијата во Вардариште

Гори депонијата Вардариште во близина на кванташкиот пазар во Скопје. Пожарот зафатил поголем дел од депонијата. На терен е против пожарната бригада со три возила.Командирот на вод, Боби Велјановски во изјава за телевизија 24 вели дека дојавата ја добиле во 18 чассот 15 минути. Се очекува за еден час пожарникарите да се справат со пламените јазици.

0 Коментари

Остави коментари