Голема акција за заплена на дрога во струмичко Ново село
Foto

Голема акција за заплена на дрога во струмичко Ново село

Tелевизија 24 екслузивно дознава дека вечерва мобилната екипа на царинската управа направила голема акција за заплена на дрога во струмичко Ново село.

Според неофицијални извори од Cаринската управа запленета е поголема количина на дрога марихуана. Според информациите се работи за огромна заплена сместена во цел камион.

Повеќе официјални информации за акцијата се очекуваат во текот на утрeшниот ден.

 

 

0 Коментари

Остави коментари