Глигорова: Утре марш за правда, стоп за грабежот
Foto

Глигорова: Утре марш за правда, стоп за грабежот

Марш за правда за утре најавува иницијативата „Стоп за грабежот“.

Во најавата за протрстот се вели дека тој ќе биде против сите кои го ограбуваат народот и сите кои го поддржуваат истиот грабеж - извршители, нотари, креатори на високи банкарски каматни стапки, корумпирани судии, нефункционален судски совет.

Организаторите велат дека ќе бидат запазени сите мерки за заштита од коронавирусот.

0 Коментари

Остави коментари