Германскиот бренд за мебел „КАРЕ“ пристигна и во Скопје
Foto

Германскиот бренд за мебел „КАРЕ“ пристигна и во Скопје

Гламурот на ентериерот пристигна и во Скопје. Официјално од вчера вечер е отворен првиот салон за мебел „КАРЕ“, ново тренди место за вљубениците во единствениот и автентичен дизајн на мебел.

Место за сите оние кои сакаат да излезат од рамките на стандардните рамки на опремување на ентериерот, независно дали станува збор за уредување на домот, канцеларискиот простор, кафулиња и секаков вид на угостителски објекти, германскиот бренд „КАРЕ“ нуди широка понуда за создавање на удобен и модерен простор.

Широкиот асортиман на осветлување, мебел и декоративни елементи, во најразлични стилови се претставени во посебна атмосфера и прават да се чуствувате удобно и едноставно ве оставаат без здив.

0 Коментари

Остави коментари