Гералд Канус за тв 24: Македонскиот идентитет беше опсесија за многу Бугари уште пред 25 години, додека живеев таму
Foto

Гералд Канус за тв 24: Македонскиот идентитет беше опсесија за многу Бугари уште пред 25 години, додека живеев таму

Бугарското вето не ме изненадува, живеев таму и напишав книга за Бугарија - ова прашање за македонскиот идентитет беше опсесија за многу Бугари уште пред 25 години, вели Гералд Кнаус директорот на Европската иницијатива за стабилност во интервју за телевизија 24. 

Во разговорот политичкиот експерт објаснува, колку Македонија е се уште германски приоритет и зошто германското претедателство  нема капацитет да го смени мислењето на Борисов  како член на Европската Народна Партија.

0 Коментари

Остави коментари