Георгиевски: Заштита на крајбрежјето на охридското езеро со уредени јавни плажи достапни за сите
Foto

Георгиевски: Заштита на крајбрежјето на охридското езеро со уредени јавни плажи достапни за сите

Зголемена функционалност на плажите кои ќе бидат достапни за сите и чие уредување ќе биде во согласност со урбанистичкиот план, најавува кандидатот за градоначалник на Охрид, Константин Георгиевски.

0 Коментари

Остави коментари