Георгиевски: Заев не кажа ништо погрешно во интервјуто

Претседателот на ВМРО Народна партија Љубчо Георгиевски во гостување на ТВ 24 со поддршка на Заев. Георгиевски потенцираше дека сите работи што ги зборувал Зоран Заев во интервјуто за БГНЕС се во согласност со објективната историја и во согласност со најголем дел од книгите извадени од македонскиот архив се точни.