Георгиевски за Студио 10: Згрозен сум од лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ по однос на бугарското прашање
Foto

Георгиевски за Студио 10: Згрозен сум од лицемерието на ВМРО-ДПМНЕ по однос на бугарското прашање

„Смешни и лицемерни се нападите од ВМРО-ДПМНЕ по однос на бугарското прашање.“ - рече во Студио 10 Љубчо Георгиевски.

0 Коментари

Остави коментари