Георгиевски: Акцијата за уривање на дивоградбите ќе продолжи

Општината Охрид ќе ја продолжи акцијата за уривање на дивоградбите, и овој пат ќе се почне со плажите. Владата одобри 6 милиони денари, финансиска логистика за да може да се продложи со имплементација препораките на УНЕСКО.