Галопира бројот на заразени од Ковид 19, вакцина и лекови, каква превенција и лекување?
Foto

Галопира бројот на заразени од Ковид 19, вакцина и лекови, каква превенција и лекување?

Македонската економијата во рецесија, галопирачко задолжување како и кога може да се очекува заздравување на економијата? Интервју тв колумна на универзитетскиот професор Марјан Бојаџиев.

Галопира бројот на заразени од Ковид 19. Вакцина и лекови. Каква превенција и лекување? Интервју со проф. д-р Александра Грозданова, од Фармацевтскиот факултет и претседател на Националниот комитет за имунизација.

Кафулињата, баровите и свадбарите не почитуваат никого. Зошто не се во затвор моќните газди и организатори на лудите забави? Дали е оформена караоке мафија, со дрога и ескорт дами? На овие и други прашања интервју со Стојко Пауновски, директор на Државниот пазарен инспекторат.

Гасовод од Турција и Грција, нафтовод од Солун. Дали Американците ја стабилизираат позицијата на Северна Македонија? Разговор со поранешниот македонски амбасадор во Грција, Љупчо Арсовски.

0 Коментари

Остави коментари