Гајдов: Датумот за отварањето на бугарскиот клуб во Охид не е случаен

Вечерва во Аргумент плус гостуваше Љубомир Гајдов надворешно политички коментатор, кој истакна дека не е случајно што на седми октомври се отвора бугарски културен клуб во Охрид насловен по името на бугарскиот цар Борис Трети.