Фуере за ТВ 24: Преговарачката рамка е затвор за Македонија, а клучот го има Бугарија

Ерван Фуере за тв 24 со јасна порака до ЕУ, правите неевропски преседан со Македонија, преговарачката рамка е затвор за Македонија, а клучот го има Бугарија.