Филмот „Врба“ на Милчо Манчевски го освојува светот
Foto

Филмот „Врба“ на Милчо Манчевски го освојува светот

Кога културата ја уништува политиката. Кога уметноста е најголем амбасадор на една земја. „Врба“ на Милчо Манчевски го освојува светот.

Во 24 анализа разговараме со Сара Климоска и Наталија Теодосиева главни ликови во најновото филмско остварување на Манчевски.

0 Коментари

Остави коментари