Филиповски за тв 24: Вакви инциденти никој не поддржува и се за осуда
Foto

Филиповски за тв 24: Вакви инциденти никој не поддржува и се за осуда

Александар Филиповски кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од партијата од  СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ во емисијата 24 анализа, истакна дека урбаниот хаос е нешто со ке треба да се справаат и реорганизација на комуналните служби. Во врска со инцидентот, тој го осуди инцидентот на кандидатот Петковски.

- Колегата мора да продолжи во оваа трка и ова е за секаква осуда. Се надевам дека надлежните институции ќе го решат случајот. Вакви инциденти никој не поддржува и се за осуда. - рече Филиповски.

0 Коментари

Остави коментари