Филипче: Наредната недела дефинитивно ќе се знае кога стартува учебната година, за градинките се чека бројка на деца
Foto

Филипче: Наредната недела дефинитивно ќе се знае кога стартува учебната година, за градинките се чека бројка на деца

А дали и кога ќе се отворат градинките, министерот за здравство Венко филипче за тв 24 вели дека идната недела ќе разговара со претставници на министерството за труд и социјална политика. Ќе се почека да се види вкупната бројка на деца кои би оделе во градинки.

0 Коментари

Остави коментари