Фетаи: Законот за јавно обвинителство ни дава нова шанса за борба против криминалот
Foto

Фетаи: Законот за јавно обвинителство ни дава нова шанса за борба против криминалот

Законот за јавно обвинителство ни дава нова шанса за борба против криминалот, изјави јавната обвинителка Фатиме Фетаи и порача да се фокусираме кон иднината, а да не се враќаме на грешките од минатото.

0 Коментари

Остави коментари