Фантастичните браќа Бејкер - среда 8 март во 22.30

Френк и Џек Бејкер се професионални музичари кои настапуваат во мали клубови. Тие решаваат да вклучат пејачка во групата, а нивниот избор е Сузи Дајмонд. Сузи станува нивен агент и ќе ги натера да се сомневаат во која насока одат и колку се искрени еден со друг.