ФАНТАСТИЧНИ 19 МИЛИОНИ КАЈ ИГРАЧИТЕ СО СУПЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА

Среќните играчи на видеолотариските терминали се радуваа и во минатите десет дена. Тие заедно поделија фантастичен износ од 19.308.970,00 денари.

Сите посакуваат да станат сопственици на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, а кога веќе ќе го добијат би сакале и неговата сума да биде што повисока во зоната за добивки, од 1.200.000 до 1.800.000 денари.

Првиот од четирите МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добитници освои 1.606.546 на видеолотариските терминали во Евротип Кавадарци. 5 Dazzling Hot е играта која на нашиот играч од Кавадарци му ја донесе оваа неверојатна добивка.

Н.П од Штип беше добитникот на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ кој освои 1.773.599 денари на 21 јуни. Неговата среќна игра е 20 Jocker Reels. На видеолотариските терминали во Моцарт во Тетово, нашиот добитник со МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ освои 1.743.629 денари на 25.06. Четвртиот освојувач на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ ни доаѓа од Неготино. Тој освои 1.243.798 денари на 27.06.2022.

Д.К е добитникот на најпосакуваната добивка, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Тој на 20.06, играјќи ја играта „40 Lucky Kings“ кај нашиот соработник Вамико во Ново Село, струмичко, успеа да освои неверојатни 11.119.759 денари.

Списокот добитници за минатите 10 дена го заокружуваме со вкупниот износ на МИНИ ЏЕКПОТ добивките вреден 1.821.639 денари.