Европратеничката Јовева: Солидарноста на ЕУ допрва ќе дојде до израз

Европската Унија подзадоцни, но се разбуди и солидарноста на Европа дојде до израз, а во наредниот период очекувам да биде се погоелма – вели во интервју за тв 24 европратеничката Ирина Јовева.