ЕУ- неправда и агонија, избори и криза
Foto

ЕУ- неправда и агонија, избори и криза

Избори и криза, ЕУ - неправда и агонија. Македонија пред нов тест – ке успее ли да се совземе? ЕуУпред нови искушенија – како да го ервопеизира Балканот и кому да го остави? Амабасадори велат не очајувајте. Домашните рецензенти предупредуваат на апатија и апстиненција на следните кизбори. Репортерски запис – Битола конзулски град со три илјади пијана?

0 Коментари

Остави коментари