ЕСМ од утре ги презема БЕГ и „Скопје север“
Foto

ЕСМ од утре ги презема БЕГ и „Скопје север“

По прогласувањето на кризната состојба со топлинска енергија ЕСМ од утре го презема управувањето со БЕГ и со „Скопје север“. Денеска попладне владата на седница ќе го разгледа договорот за техничко економска соработка склучен меѓу ЕСМ и БЕГ, и се очекува да го одобри.

0 Коментари

Остави коментари