Епилогот за поранешниот премиер ќе биде обединувачки и разорувачки за ВМРО-ДПМНЕ?
Foto

Епилогот за поранешниот премиер ќе биде обединувачки и разорувачки за ВМРО-ДПМНЕ?

Aко судот не го лоцира екс-премиерот Груевски ќе се бара со потерница. Одбраната бара одложување на затворската казна. Епилогот за поранешниот премиер ќе биде обединувачки и разорувачки за ВМРО-ДПМНЕ? Матичната партија на Груевски обвинува за политички прогон. Во Собранието се туркаат уставните измени, дали ќе окрупнува пратеничкиот фронт што ги подржува евроатланските интеграции? Поранешените пратеници Ѓулистана Марковска и Сафет Бишевац, политичкиот аналитичар, Владимир Божиновски и Стојанче Ангелов, поранешен полициски генерал и претседател на партијата Достоинство.

0 Коментари

Остави коментари