Емисија „25 минути“: Речиси 90 проценти од студентите не знаат каде да пријават корупција

Речиси 90 проценти од студентите не знаат каде да пријават корупција - ДСКК излезе со кампања - Бидете херои на чесноста - пријавувајте неправедно доделени оценки, што е еднакво коруптивно.