ЕЛ ЧЕКА ДО ЗАЕВ: АКО НЕМА МЕЃУНАРОДНА ИСТРАГА ВО СРЕДЕ СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СЛУЧИ УШТЕ ЕДНО КУМАНОВО
Foto

ЕЛ ЧЕКА ДО ЗАЕВ: АКО НЕМА МЕЃУНАРОДНА ИСТРАГА ВО СРЕДЕ СКОПЈЕ ЌЕ СЕ СЛУЧИ УШТЕ ЕДНО КУМАНОВО

Ел Чека со нова закана до премиерот Заев на социјалните мрежи во која порачува ако нема меѓународна истрага за Диво Насеље во среде Скопје ќе се случи уште едно Куманово.

Ако продолжете вака Струмица ќе ви изгледа многу далеку, немате друг избор, затоа или меѓународна истрага или казната ќе ја добиете од народот“ - напиша Ел Чека и порачува. Ова не го сметајте за закана, не е закана, тоа е настан кој ќе се случи ако нема меѓународна истрага. Имаме толку крв за да истураме на корените на дрвото на слободата, и имаме многу животи да дадеме за да го запреме одземањето на нашите животи од страна на државата монструм и нивните ортаци од дуи. Одлуката донесете ја вие премиере на заробените.“

0 Коментари

Остави коментари