Експертите за политичкото вербално насилство

Ниското ниво на политичка култура во меѓупартискиот дијалог, има ли начин политичарите, партиите и народните избраници да поработат на вордингот, бидејќи поттикнуваат нетолеранција која како концентрични кругови се шири во општеството поразговаравме со универзитетскиот професор Илија Ацевски.