Ексклузивно за ТВ 24 газдата на „ДУРМО-турс“: Чувствуваме морална одговорност

„Морално се чувствуваме одговорно, тие патници биле членови на нашите семејства, со години патувале со нас. Жалиме длабоко, потресени сме, во шок сме“ вели Дурмиш Белули, сопственикот на компанијата „ДУРМО- турс“.

Во продолжение погледнете го интервјуто на Белузи за Телевизија 24.