Екс вработените од Oхис традиционално на протести, си ги бараат платите
Foto

Екс вработените од Oхис традиционално на протести, си ги бараат платите

И поранешните вработени во охис на традиционален протест..ДЕНСКА Го блокираа булеваеот борис трајковски пред поранешната фабрика...ПОРААЧ Дека не сње откаќуаваат до заработенитѕе платри, но и предупредувааат за последиците со кои се соочуваат по години работење во хемиските погони

 

0 Коментари

Остави коментари