Економијата во Македонија

Во 24 анализа се дебатираше за економијата во земјата, буџетот, пакет мерките на владата и инвестициите и пригресивниот данок. Гостуваа Данела Арсовска претседател на Сојуз на Стопански комори, Павле Гацов даночен советник, Мендерез Кучи претседател на Северозападна комора на Македонија.