Eдна лажичка пред храмовите, милион маски во болниците
Foto

Eдна лажичка пред храмовите, милион маски во болниците

Пандемијата ја одлага и посетата на Пендаровски во Ватикан, средбата со папата и деновите на словенската писменост. Велигденски контрасти со километрите на Лозано.

0 Коментари

Остави коментари