Една година откако светот „застана“ - лани на овој ден беше откриен првиот позитивен случај на коронавирусот
Foto

Една година откако светот „застана“ - лани на овој ден беше откриен првиот позитивен случај на коронавирусот

0 Коментари

Остави коментари