„Единствена Македонија“: Граѓаните масовно да излезат и да гласаат на 15 јули

Лидерот на единствена македонија Јанко Бачев ги повика граѓаните масовно да излезат и да гласаат на 15 јули. Да одолеа на сите притисоци зашто деновите на оваа власт се одбројани