Единица 7

Eкипа од четири прикриени полицајци е обвинета за расчистување на улиците на Севилја од дрога и проституција. Формирани се да служат и  да штитат, но може ли да им се верува? Нивните методи не се според законот, туку според уличната правда. Неприфатливи, но ефикасни во борбата со криминалот. Дали правдата ќе биде на нивна страна, откако ќе се најдат од другата страна на законот?