Џихан Тавила за ТВ24: Препораката на СЗО е јасна: Да се зголеми бројот на тестирани лица
Foto

Џихан Тавила за ТВ24: Препораката на СЗО е јасна: Да се зголеми бројот на тестирани лица

Дали македонските здравствени власти прават доволно тестови за корона вирусот кај населението? Зошто во Италија има толку смртни случаи? Кога ќе биде готова вакцината против вирусот и се гледа ли крајот на пандемијата? Одговори на овие прашања дава шефицата на канцеларијата на Светската здравствена организација на Северна Македонија, Џихан Тавила. 

0 Коментари

Остави коментари