Две години од Преспанскиот договор - Македонија е членка на НАТО и се уште е на пат кон ЕУ
Foto

Две години од Преспанскиот договор - Македонија е членка на НАТО и се уште е на пат кон ЕУ

0 Коментари

Остави коментари