Двајца од приведените полицајци се пуштени дома, за останатите судот се уште одлучува

Двајца од приведените полицајци се пуштени дома. На едниот му е одземен пасошот, а за другиот нема никакви мерки за претпазливост. За останатите судот се уште одлучува.